X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Melania Trump a donat rochia sa de la inaugurare (FOTO)

23 oct. 2017,, 22:30   Externe
3780 0

Melania Trump, Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, si-a donat rochia.

Melania Trump nu încetează să uimească cu fiecare apariție publică, iar outfitul ales la cel mai recent eveniment la care a participat nu a fost mai prejos. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a urmat exemplul predecesoarelor sale și a făcut un gest care scrie istorie, îmbrăcată într-un outfit senzațional.

Pe lîngă faptul că a fost absolut superbă, a hotărît să doneze una dintre cele mai de preț piese vestimentare ale sale, cu o încărcătură emoțională aparte. Este vorba de rochia prețioasă de designer pe care a purtat-o în seara inaugurării președintelui, ținuta în care a făcut și primul dans în calitate de Primă Doamnă, alături de Donald Trump, pe 20 ianuarie.


Rochia albă, creată de Herve Pierre, în colaborare cu Melania Trump, cu fusta cu crăpătură pe picior, ornamente la gît și o panglică în jurul taliei, este acum bucată de istorie. Rochia cu un croi spectaculos face parte din colecția rochiilor primelor doamne ale Statelor Unite ale Americii. Melania a donat rochia pentru Muzeul Național de Istorie Americană, fiind adăugată într-o expoziție alături de piese vestimentare care i-au aparținut lui Jacqueline Kennedy, Laura Bush și Michelle Obama.

Prima Doamnă a spus că această rochie nu a fost gîndită cu mult înainte, ci a fost o creație realizată într-un timp scurt. După ce soțul său a fost ales, familia Trump a fost atît de ocupată cu tranziția la Casa Albă, încît soția președintelui nici măcar nu s-a gîndit la ceea ce o să poarte: „Să fiu sincer, ce aș purta la balul de inaugurare a fost ultimul lucru la care m-am gîndit”, a declarat ea. Melania a spus că designerul Pierre, care a fost prezent la eveniment în calitate de stilist, a avut doar două săptămîni la dispoziție pentru a crea rochia, dar a fost un model care a impresionat-o: „A depășit așteptările mele”.

Nici ținuta pe care a purtat-o la această expoziție nu a fost una mai puțin spectaculoasă, căci Melania a optat pentru o rochie alb sidefat cu un croi pînă la genunchi, peste care și-a pus un palton roz prăfuit, creînd un contrast frumos.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?