X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

O moldoveancă a impresionat juriul la X Factor (VIDEO)

22 oct. 2017,, 15:30   Societate
6597 0

Ana Nica Vacari, o tînără de 23 de ani din Bălți, a început să cînte cam în același timp în care a învățat să și vorbească.

Între timp, Ana a terminat un liceu de muzică, apoi s-a mutat în Rusia cu familia pentru ca ea să poată continua studiile la o Universitate de Arte, scrie a1.ro.

În acest demers îl are aproape și pe soțul său, deși recunoaște că viața de familie nu este foarte ușoară. „E greu să fii soție la 23 de ani, nu prea știu să gătesc. El știe să facă mai multe decît mine (...) Mă susține și are emoții mai mari decît mine”, a recunoscut Ana.

„Pentru prima oară, anul ăsta, cînd mi se face pielea de găină. Excepțional! Fără vorbe", a fost reacția lui Ștefan Bănică.


Adevăratul său talent însă a fost recunoscut de cei patru jurați la unison. „Ai un talent foarte rar de a balansa puterea și sentibilitatea unui piese cu vocea”, a declarat Carla’s Dreams, iar colegii săi jurați au fost complet de acord.

„Ana a cîntat o melodie care îți merge la inimă, nu ai cum să dai greș. Cel mai răvășit a fost Ștefan”, a spus și Delia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?