Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Imaginea inexplicabilă a lui Hillary Clinton a stîrnit controverse pe Net (FOTO)

21 oct. 2017,, 23:00   Externe
5838 0

În Internet devine virală o fotografie ciudată făcută la sfîrșitul anului 2016 în cadrul cursei prezidențiale din SUA.

În imaginea misterioasă apare candidatul la postul de Președinte Hillary Clinton care iese din mașină. S-ar părea că imaginea este inofensivă – probabil că anume din această cauză aproape un an nimeni nu a observat nimic suspect în ea. Cu toate acestea, acum utilizatorii de Internet brusc au înțeles că ceva nu e în regulă cu fotografia politicianului.

S-a dovedit că reflecția politicianului în vîrstă de 69 de ani în geamul mașinii nu corespunde realității! De fapt, în momentul în care Clinton iese din transport, gura sa a fost doar puțin întredeschisă, dar dacă priviți în geamul fumuriu al mașinii, puteți vedea că în reflecție gura femeii este deschisă larg, ca într-un strigăt. Acesta este un fragment al imaginii originale realizate de unul dintre corespondenții americani, adică editarea este complet exclusă. Dar cum este posibil acest lucru?


Unii comentatori au încercat să găsească o explicație rațională pentru acest lucru. Potrivit unei versiuni, acest efect inedit a fost creat de o mică îndoire între caroserie și geam, distorsionînd reflexia americanei. Adică, reflexia nu era prea asemănătoare cu omul, ca într-o oglindă strîmbă .

O altă ipoteză este că eroarea ține de particularitățile funcționării unor camere digitale. Problema este că camerele cu scanare progresivă a matricei nu primesc imaginea în întregime, ci ca și cum ar fi fragmentată, de sus în jos și cu o diferență în milisecunde.

Astfel, în cele din urmă imaginea este formată din mai multe părți, realizate, în general, în momente diferite. Acest efect este vizibil, în special, atunci cînd sînt fotografiate elicele aeronavei. Adică, Clinton putea să închidă gura, dar în reflecția ei aceasta încă era deschisă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?