X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Băutura preferată a femeiei care a împlinit 112 ani

21 oct. 2017,, 01:30   Externe
4675 0

Lucy Treccasse este una dintre cele mai în vârstă persoane din lume. Femeia s-a născut în 1905 și a împlinit recent 112 de ani. Cu această ocazie, ea a mărturisit și care este secretul longevității sale. Nu bea niciodată cafea, însă încă îi place să savureze … o sticlă de bere, relatează CBS.

Femeia este una dintre cele mai în vârstă persoane din Statele Unite. Ea s-a născut în 1905, iar acum a sărbătorit cea de 112 aniversare. Aflată la un azil din statul american Ohio, Lucy a sărbătorit alături de mai mulți prieteni, respectiv de familia ei.

Ea a vorbit și despre secretul longevității sale. „Ei bine, nu beau niciodată cafea. Beau lapte”, a pus ea. Are însă și alte plăceri. Îi place … berea.

„Încă îmi place să beau câte o sticlă”, spune Lucy.

Cel mai probabil dragostea ei pentru bere s-a dezvoltat în timpul prohibiției, când ea și familia ei pregătea această băutură pe ascuns și o vindea prietenilor. Acum, Lucy recunoaște că are altă ocupație. Ascultă toată ziua radio, deoarece nu pre mai are forța necesară pentru a face multe alte lucruri. Întrebată dacă își dorește ceva drept cadou cu ocazia aniversare, Lucy spune că „are totul” și „că nu vrea nimic”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?