Transnistria stiri: 1395
Eurovision stiri: 502

Îndemnul liderului de la Tiraspol către ministrul de externe

20 oct. 2017,, 14:02   Politică
4890 3

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a audiat raportul ministrului de externe al autoproclamatei RMN, Vitali Ignatiev, privind deplasarea la Moscova şi i-a indicat "să urmeze un dialog constructiv cu partea moldovenească".

„Oricît de greu ar fi, trebuie să mergem înainte. Trebuie să depăşim toate dificultăţile în interesul societăţii transnistrene şi al statului", a spus Krasnoselski.

El a amintit că procesul de negocieri "trebuie să se bazeze pe principiul independenţei Transnistriei, iar prioritatea trebuie acordată soluţionării problemelor economice, umanitare şi culturale".

„Chiar şi ţinînd cont de lipsa negocierilor oficiale, este necesar să se implice toţi participanţii, observatorii şi garanţii formatului 5+2. În procesul de interacţiune cu partea moldovenească, trebuie să lucrăm cu cei care iau decizii reale”, a subliniat el.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?