X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

​EASY CREDIT si PAYNET – O colaborare de succes ! ©

20 oct. 2017,, 10:09   Business
12053 0

Compania de creditare Easy Credit activează pe piața Republicii Moldova mai mult de 12 ani și necătând la concurența acerba în domeniul creditelor, a reușit să-și asigure o poziție de lider în toate sectoarele de afaceri.

Сu Easy Credit, puteți intr-un timp foarte scurt să vă perfecatați un credit, chiar dacă nu vă puteți justifica veniturile. De asemenea, EasyCredit este una din puținele organizații de microfinanțare, care finanțează și pensionarii. Apropo, in acești ani am reușit sa deservim sute de mii de clienți – persoane fizice.

Compania are peste 1000 de parteneri, de la care puteți cumpăra tot de ce aveți nevoie in credit. Imaginați-vă că veniți la un magazin, care vând telefoane mobile și echipamente informatice, pentru a cumpăra bunuri de care aveți nevoie, dar fondurile pentru acestea nu sunt suficiente. Datorită Easy Credit, puteți solicita cu ușurință un împrumut la fața locului în câteva minute și obțineți ceea ce doriți pe loc. Și dacă ați avut deja împrumuturi la Easy Credit - atunci împrumutul este aprobat instantaneu.

Da, compania dvs. ajută consumatorul să achiziționeze, fără a dispune de mijloacele necesare, bunurile necesare pentru el, însă, prin urmare, compania obligă consumatorul să viziteze banca lunar pentru a plăti ratele aferente. Ce parere aveți despre acest lucru ?

Victor Gamart – Director General- ICS Easy Credit SRL

Compania noastra are grijă de clienții săi și de aceea am semnat un acord privind cooperarea cu unul dintre cele mai sigure si comode sisteme de plăți - Paynet.

Vreau să recunosc că eu folosesc portofelul electronic PayNet pentru plata utilităților.

Tocmai datorită unor companii precum Paynet, nu trebuie să mergeți la bancă în fiecare lună, să stați în coada dar va fi suficient să vă petreceți un minut pentru a efectua plata de care aveți nevoie.

De ce Paynet ?

Inregistrare simplă, interfață user-friendly, disponibilitatea aplicației mobile, capacitatea de a plăti nu numai a ratelor , ci și utilități, plata pentru servicii de telefonie mobila și multe alte servicii, capacitatea de a transfera bani persoanelor apropiate si chiar de a primi bonusuri și reduceri oferite de sistemul Paynet de plată. Și încă nu mai vorbim, despre economisirea timpului, posibilitatea de a plăti la un moment convenabil pentru tine și în orice zi convenabilă. Combinînd astfel toate avantajele și posibilitatile, este motivul rezonabil de ce am ales acest sistem de plăți.

Compania noastră este foarte mulțumită de cooperarea cu Paynet, iar rezultatele pozitive confirmă acest lucru, vom continua să sperăm pentru o cooperare fructuoasă, reciproc avantajoasă. Sperăm ca următorul serviciu comun să vă surprindă plăcut .....

Ce veți recomanda cititorilor acestui articol?

"Dragi cititori, folosiți oportunitățile secolului 21 - cumpărați tot ce doriți cu Easy Credit și plătiți rapid și convenabil cu Paynet!"

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?