X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

E nemaipomenit cum arată acum un sector de poliție deschis după reparație (FOTO)

20 oct. 2017,, 09:59   Societate
4068 0

Sectorul de Poliție nr.3, din sectorul Buiucani al mun. Chișinău, care a fost complet renovat și dotat în conformitate cu cerințele internaționale și bunele practici din domeniu, a fost redeschis ieri, 19 octombrie, transmite NOI.md.

Prezent la eveniment, ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, a menționat despre faptul că la începutul carierei sale a activat și el în acest sector, care astăzi este mai modern și, datorită investițiilor făcute, va aduce satisfacție și celor care muncesc în prezent.

„Este o realizare deosebită pentru Poliție, dar și pentru țară. Sper că oamenii care se vor adresa aici să primească din partea angajaților noștri servicii de calitate și soluții pentru a rezolva problemele cu care se confruntă”, a spus ministrul.

„Acesta reprezintă un alt pas important pentru activitatea polițienească comunitară în Moldova. Evenimentul de azi aduce poliția mai aproape de oamenii pe care îi servesc”, a spus James Pettit, ambasadorul SUA la Chișinău, prezent și el la eveniment.

În incinta Sectorului de poliție, alături de angajații forțelor de ordine, vor activa și reprezentanți ai Centrului Internațional „La Strada”, care vor oferi asistență, consiliere și ajutor specializat și calificat victimelor violenței în familie, precum și victimelor violenței, exploatării sau hărțuirii sexuale.


Renovarea și modernizarea Sectorului de poliție nr. 3 Buiucani a fost posibilă grație suportului oferit de Ambasada SUA în Republica Moldova și Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), în cadrul proiectului „Suport pentru reforma poliției din Republica Moldova”, implementat de PNUD.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?