X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Cine și cu ce scop prezintă la Chișinău produse și băuturi din Bulgaria?

21 oct. 2017,, 14:30   Economie
3122 0

MIEPO i-a invitat pe reprezentanții businessului din Moldova din sectorul Complexului Agroindustrial să participe la prezentarea "Alimente și băuturi din Bulgaria însorită", care va avea loc la Chișinău, pe 20 noiembrie.

Potrivit comunicatului Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Republica Moldova (MEIPO), în cadrul evenimentului, producătorii bulgari vor putea să își prezinte produsele și să discute despre perspectivele unei cooperări ulterioare în vederea promovării lor atît în cercurile de afaceri din Moldova, cît și din străinătate, relatează NOI.md.

La eveniment urmează să participe reprezentanți ai rețelelor comerciale şi de distribuție, hoteluri, restaurante, producători locali, darși reprezentați ai companiilor străine din: Ucraina, Belarus, Rusia şi România.

La prezentare vor participa Ambasadorii Extraordinari și Plenipotențiari, șefii Serviciului privind problemele economice și comerciale din cadrul ambasadei Bulgariei, reprezentanți ai Ministerului Economiei și Ministerului Agriculturii al Republicii Moldova, cît şi reprezentanți ai Comisiei Europene și alți invitați.


Evenimentul este organizat de către Ambasada Republicii Bulgare la Chișinău împreună cu Serviciul privind problemele economice și comerciale din cadrul ambasadei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?