X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Suma uriașă plătită de o tînără pentru întîlnire cu Ronaldo

19 oct. 2017,, 00:00   Sport
2884 0

Cristiano Ronaldo este una dintre cei mai cunoscute personalități și, prin urmare, fotbalistul Realului este capabil să-și mobilizeze fanii care îl adoră.

Ultima licitație organizată de o fundație de binefacere a oferit o oră de petrecut cu Cristiano Ronaldo. Licitația a fost cîștigată de o tînără, care va plăti suma de 32 mii de euro pentru a-și îndeplini visul de-al cunoaște pe starul Realului. Cristiano Ronaldo, unul dintre cele mai cunoscute figuri internaționale, are o multitudine de fani. Dovadă este licitația care a fost facută special pentru fanii portughezului dispuși să plătească o sumă de bani ca să-și petreacă o oră cu Ronaldo.

Mulți au fost cei care au participat la licitație și totuși norocoasă a fost o din California. Potrivit jurnaliștilor de la Bild, norocoasa a plătit suma de 32 mii de euro, care va merge la o fundație caritabilă. Pe lîngă întîlnirea cu fotbalistul în vîrstă de 32 de ani, tânăra va mai participa la un antrenament al echipei Real Madrid și chiar la un meci de fotbal susținut pe stadionul ”Santiago Bernabeu” unde va primi două bilete VIP.

Fotbalistul portughez este una dintre cele mai reprezentative figuri care domină și rețele sociale. Conform unui studiu realizat de compania britanică Hopper, jucătorul lui Real Madrid primește în jur de 400 mii euro de fiecare dată cînd publică o fotografie pe Instagram. Este sportivul care strînge cele mai multe fonduri și este plasat pe poziția a treia în topul vedetelor din lume cel mai bine plătite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?