X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Adesarea Președintelui Igor Dodon către cetățeni

18 oct. 2017,, 16:18   Politică
16750 23

Adesarea Președintelui Igor Dodon către cetățeni cu ocazia derapajelor anticonstituționale și lansării acțiunilor la scară națională în susținerea formei prezidențiale de guvernare.


„Guvernarea a făcut tot posibilul pentru a diminua din atribuțiile șefului statului, chiar dacă logica lucrurilor spune că, după revenirea la alegerea directă a Președintelui de către popor, din contra, prerogativele ar trebui sporite”
...
“Indiferent de aceste atacuri masive am reușit nu doar să rezistăm, ci și să obținem unele rezultate frumoase pentru țară”
..
„În condilii dificile, am reușit să înregistrăm și succese de ordin politic, în beneficiul cetățenilor, așa cum am promis în timpul campaniei electorale a alegerilor prezidențiale”
...
„Pentru Moldova nu există altă soluție, decît trecerea la o formă de guvernare prezidențială, cît mai rapid”
...
“Timp de peste 26 de ani, în Republica Moldova s-au tot făcut experimente politice. Cu ce s-au soldat acestea, am văzut cu toții. De aceea, vă îndemn să conștientizăm importanța momentului prin care trecem și să luăm decizia care se impune. Timpul experimentelor a trecut. A venit timpul să ne luăm soarta în mâini și să ne construim singuri viața pe care o merităm cu toții.
Forma prezidențiala de guvernare e unica șansă de viitor a Republicii Moldova și vom valorifica această șansă împreună!”
...
Adresarea în întregime poate fi vizualizată pe adresele de mai jos ...

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?