X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

INP lansează ”Mesagerii siguranței”

18 oct. 2017,, 17:10   Societate
2413 0

Peste 30 de elevi ai școlii-grădiniță nr. 152, ”Pas cu Pas”, au beneficiat de prima activitate de educare și informare organizată de Poliție, în cadrul proiectului de pilotare „Mesagerii siguranței”, notează NOI.md.

Astfel, copiii au discutat cu polițiștii despre violență, tipurile și semnele violenței, și cine sînt persoanele și autoritățile care pot să le ofere ajutor. La finalul sesiunii, pentru a sensibiliza adulții, micii mesageri au decis să scrie mesajele lor pe simbolul toamnei, frunze multicolore, prin care au îndemnat la respectarea copiilor și neadmiterea actelor de violență față de copii, oferindu-le ulterior trecătorilor.

Conceptul proiectului de pilotare a programului de prevenire pentru copii „Mesagerii siguranței”, se va desfășura de Inspectoratul General al Poliției cu suportul Bibliotecii ”Ștefan Cel Mare”, în perioada octombrie-noiembrie 2017 al cărui beneficiari sînt elevii școlii-grădiniță nr. 152 ”Pas cu Pas”. Acest proiect include 10 activități de informare și sensibilizare, dintre care opt sînt destinate copiilor, o activitate este pentru părinții acestora și încă o activitate pentru cadrul didactic, care vor fi instruiți în două domenii prioritare: siguranța personală și rutieră.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?