X 
Transnistria stiri: 1396
Eurovision stiri: 502

Tangoul Argentinian se reîntoarce la Chișinău!

22 oct. 2017,, 11:00   Afiș
5623 0

Pe data de 26 noiembrie 2017, ora 19.00, pescena Filarmonicii Naționale, va avea loc un spectacol grandios cu participarea vedetelor mondiale de tango argentinian - NERI PILIU ȘI YANINA QUINONES (ARGENTINA), cei care deja au cucerit inimile chișinăuienilor cu performanța lor de succes de Ziua Internațională a Tangoului, precum și a campionilor mondiali de Tango Escenario - SOLANGE ACOSTA ȘI MAX VAN DE VOORDE (ARGENTINA).

Veți avea posibilitate să admirați cele mai bune cupluri de tango argentinian într-un show de neuitat. Aceasta nu va fi o competiție, ci o sărbătoare autentică dăruită de către creatorii artei iubirii, pasiunii și eleganței. Spectatorii se vor convinge că tangoul poate fi diferit: încărcat cu pasionalitate și senzualitate, dar și cu tandrețe romantică. Veți fi încântați de virtuozitatea artiștilor, originile cărora se află chiar în inima Argentinei, aceștia învățând de la fondatorii tangoului.

Aceste două cupluri strălucite vor fi acompaniate de
superba și nu mai puțin cunoscuta ORCHESTRA ITALIANĂ “TANGO SPLEEN”, cea care a
câștigat simpatia publicului și a încălzit inimile celor din Chișinău la
începutul iernii. Orchestra vă va încânta cu sunet LIVE, atât muzică cât și
voce, care va pătrunde până în adâncul inimilor voastre.

Suntem siguri că măiestria dansatorilor și melodiile pline de frumos și iubire nu îi vor lăsa pe nimeni indiferenți.

Nu ratați această ocazie deosebită de a vedea un tangou de înaltă calitate, un tangou viu, un tangou plin de emoții vii!


Numai pe 26 noiembrie 2017, la Chișinău, maeștrii vă vor dărui cele mai calde și festive note ale tangoului argentinian!

Mai multe detalii găsiți aici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?