X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Apariția unui dragon în cadru i-a speriat pe utilizatori (VIDEO)

13 oct. 2017,, 04:30   Externe
4168 0

Recent, în statul american Montana a fost realizată o înregistrare video surprinzătoare.

În filmulețul postat pe rețelele de socializare apare o creatură misterioasă, care zboară în zori deasupra unui lac pitoresc. Un monstru incredibil cu aripi uriașe și o coadă lungă seamănă cu un dragon mitic, dar este posibil acest lucru în realitate?

S-a relatat că videoclipul de mai jos a fost trimis cercetătorilor de fenomene supranaturale de către o persoană care a dorit să-și păstreze anonimatul. Americanul a filmat lacul pe camera de înregistrare a unui quadrocopter și accidental a surprins acest monstru zburător. Autorul înregistrării video este convins că nu poate fi o pasăre, și aici, probabil, nu se înșală.

Atunci cînd înregistrarea a ajuns pe Internet, ea a provocat discuții aprinse despre ceea ce este fiara din imagine. Unii utilizatori de Internet sînt siguri că acesta este într-adevăr un dragon. Potrivit lor, acesta ar fi un pterodactil – reprezentant al unei specii de dinozauri zburători dispărute. Însă alții cred că ar fi un fel de zmeu ciudat sau o dronă. Ei bine, scepticii, desigur, vorbesc despre montaj și mistificare. Și ei pot fi înțeleși, deoarece în prezent aproape orice persoană cu un computer este capabilă să deseneze un obiect similar pe video, dacă dorește.

Criptozoologii americani cred că incidentul necesită investigații suplimentare. Mai ales pentru că aceste videoclipuri, în care sînt surprinși dragoni zburători, apar periodic în rețea. Este posibil că rasa de dragoni „dispărută” încă mai există, spre exemplu, într-o lume paralelă și, prin urmare, unii dintre reprezentanții ei trec prin lumea noastră.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?