Filip le recomandă unor funcționari „să se ridice din fotoliile moi”

Filip le recomandă unor funcționari „să se ridice din fotoliile moi”

Premierul Pavel Filip a criticat astăzi activitatea Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), comunică NOI.md.

Șeful Executivului s-a arătat deranjat de calitatea proastă a serviciilor de telefonie mobilă și comunicații prestate de operatorii din Republica Moldova, dar și de inacțiunea ANRCETI în această privință.

„Eu personal mă confrunt cu foarte multe probleme atunci cînd cade rețeaua, atunci cînd mă deplasez prin republică, nu mai vorbesc de conexiunea la internet. Noi avem o instituție - ANRECTI - și ea are obligația să monitorizeze întocmai cum se respectă condițiile licenței. Acoperirea trebuie să fie conform licenței, pe drumurile naționale, nu doar în procente stabilite”, a declarat revoltat Filip.

Premierul mai susține că, deși a semnalat această problemă la Agenția pentru Reglementare în Comunicații Electronice, a primit un răspuns formal, nedemn de o instituție cu responsabilități mari în acest sector. El a mai sugerat că indulgența ANRCETI față de operatorii de telefonie mobilă ar fi rezultatul unor înțelegeri de cartel.

„Le sugerez celor de la ANRCETI să se ridice din fotoliile moi. Înțeleg bine că se simt confortabil, și cu salariile pe care le au, dar e timpul să-și îndeplinească obligațiunile. Cetățenii trebuie să fie siguri că beneficiază de servicii de calitate”, a adăugat Filip.

 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu2 comentari

трах тибидых 11 oct. 18:44

ох-ох какой голосок прорерзался какие мы вальяжные а как присягу в полночь давал спрятавшись за штору забыл важняки меть вашу

Spencer 11 oct. 16:19

Este de o plăcere să vezi cum Filip îi pune la punct pe toți acești miniștri și viceminiștri, în astfel de momente se vede lucrativitatea guvernamentală și liderismul premierului.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load