X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Boala de care suferă Macron

11 oct. 2017,, 21:30   Externe
3071 0

Primele simptome au apărut după ce a devenit preşedinte al Franţei.

Brigitte Macron, Prima Doamnă a Franţei, este îngrijorată şi ar dori ca soţul ei să aibă mai multă grijă de propria persoană, scrie publicaţia «One».

Sms-uri la ora două-trei... spre dimineaţă, şedinţe nocturne, telefoane de la subalterni. De cînd este Emmanuel Macron preşedinte, nu doarme aproape deloc. Şi cel care rămîne în picioare, treaz, pe baricade, este el, preşedintele Franţei. Suferă de insomnie, aceasta este concluzia, scrie «One».

Brigitte, Prima Doamnă, este îngrijorată şi - luîndu-ne după ce spune săptămînalul L'Express - ar dori ca soţul ei să aibă mai multă grijă de propria persoană.. De multe ori cinele cu politicienii şi diferiţi oaspeţi se sfîrşesc după miezul nopţii, iar la ora aceea Macron intră în biroul său - relatează săptămînalul - sau în dormitor şi se apucă de citit, îşi pregăteşte discursurile pentru a doua zi, contactează claboratorii şi miniştrii săi.

Unul dintre exemple este de săptămîna trecută, imediat după întîlnirea la vîrf italo-franceză de la Lyon. Cînd Macron a invitat toţi oaspeţii la cină într-un restaurant din cartierul Fourviere, a obligat toată delegaţia să plece la ora unu. Unul dintre colaboratori a rămas cu el, la Lyon. ”Mi-a dat liber la 2:30 noaptea'', a povestit el.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?