X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Noul domeniu în care vor colabora Moldova şi Kîrgîzstanul

10 oct. 2017,, 16:10   Societate
2178 0

Moldova şi Kîrgîzstanul vor colabora în domeniul protecției drepturilor consumatorilor, informează NOI.md.

Acest lucru este prevăzut de Memorandumul de colaborare în domeniul protecției consumatorilor, semnat de Agenția pentru Protecția Consumatorilor din Moldova şi Agenția de stat privind reglementarea antimonopol pe lîngă Guvernului Republicii Kîrgîze.

Documentul a fost semnat în cadrul sesiunii a 13-a a Consiliului Consultativ în domeniul protecției consumatorilor al țărilor-membre CSI, care s-a desfășurat la Chișinău. Au participat reprezentanţi din Moldova, Armenia, Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan, Rusia şi Tadjikistan.

În cadrul întîlnirii a fost examinată situația social-economică din țările membre ale CSI, protecția drepturilor și intereselor economice ale consumatorilor din țările membre CSI, practica statelor membre ale CSI pentru asigurarea protecției drepturilor consumatorilor în domeniul construirii și coordonării acțiunilor comune cu organizațiile publice și obștești pe piața respectivă.


Delegaţiile ţărilor CSI au prezentat informații despre evenimentele cele mai notabile din fiecare ţară a Comunităţii în domeniul protecției drepturilor consumatorilor, precum și date cu privire la aprobarea politicii de stat a Federației Ruse în domeniul protecției consumatorilor pînă în anul 2030.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?