Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Un nou concurs la șefia ANI

9 oct. 2017,, 18:51   Societate
2250 0

În cadrul ședinței din 09 octombrie2017 membrii Consiliului de Integritate au decis anunțarea unui nou concurs la șefia ANI.

Astfel a fost lansată o năuă perioadă de depunere a dosarelor pentru suplinirea funcției de președinte al Autorității Naționale de Integritate.

Acest fapt a fost stabilit prin Hotărîrea Consiliului de Integritate din 09.10.2017, urmare a faptului că ambii candidați la funcția de președinte ai ANI – dl Teodor Cîrnaț și dl Victor Strătilă, nu au susțunut testul la poligraf.

Sînt declarate nule etapele concursului în cauză, odată ce ambii candidați nu au susținut proba a treia, respectiv, odată cu publicarea în Monitorul oficial, în timpul cel mai apropiat a unui anunț oficial, va fi anunțată perioada în care alți candidați, și potrivit solicitărilor membrilor CI – î-și doresc tot mai mulți candidați și mai integri, - vor putea depune dosarele la sediul ANI.

Referitor la concursul pentru funcția de vicepreședinte ANI urmează ca zilele apropiate să parvină două răspunsuri - de la SIS și CNA, în privința candidatului Talmaci F. Apoi, după studierea dosarelor dlor Chișca și Talmaci, Consiliului de Integritate va anunța sau nu un concurs la funcția de vicepreședinte al ANI.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?