X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Moldoveni răniți într-un accident produs în România

9 oct. 2017,, 09:00   Societate
2187 0

Trei moldoveni au fost răniți într-un accident, care s-a produs în județul Buzău din România. Microbuzul în care se aflau s-a ciocnit violent cu un autoturism.

În urma accidentului au avut de suferit și trei români, printre care un copil de cinci ani și mama sa. Micuţul s-a ales cu o fractură la un picior.

Totul s-a întîmplat duminică după-amiază, pe șoseaua de centură a municipiului Buzău. Toate persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar o persoană a primit îngrijiri la fața locului. Microbuzul transporta 13 călători la Chișinău.

Accidentul s-ar fi produs din vina șoferului autoturismului. Din cauza vitezei și a carosabilului umed, tînărul de 28 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă. Automobilul a derapat și a intrat apoi pe contrasens fiind lovit în spate de microbuz. Pasagerii povestesc cu groază cele întîmplate.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție din județul Buzău au deschis un dosar penal și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Iar şoferul care se face vinovat va fi pedepsit în funcţie de leziunile provocate victimelor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?