Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Trump pe Twitter: Cu Coreea de Nord „merge un singur lucru”

8 oct. 2017,, 11:30   Externe
3761 0

Preşedintele american Donald Trump a afirmat sâmbătă în reţeaua Twitter că în relaţiile cu Coreea de Nord „merge un singur lucru” – dar nu a precizat la ce anume se referă, semnalează Reuters.

În două mesaje succesive, Trump a arătat că „Preşedinţii şi administraţiile lor au discutat cu Coreea de Nord 25 de ani, s-a ajuns la acorduri şi s-au plătit sume uriaşe de bani…; … N-a mers, acordurile au fost încălcate înainte de a se usca cerneala, ridiculizându-i pe negociatorii SUA. Îmi pare rău, dar va merge un singur lucru!”.

Săptămâna aceasta, cu ocazia unei întâlniri cu comandanţii militari americani şi soţiile acestora, Trump a declarat presei că momentul respectiv ar putea fi „calmul dinaintea furtunii”. Rugat să explice, el a răspuns doar „Veţi afla”.

În septembrie, cu ocazia Adunării Generale a ONU, preşedintele a avertizat că Statele Unite vor „distruge complet” Coreea de Nord dacă vor fi nevoite să se apere sau să îşi apere aliaţii de ameninţările nucleare ale regimului de la Phenian.

Potrivit agenţiei Reuters, aceste declaraţii par să indice că Trump are în vedere o acţiune militară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?