Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Un leopard a închis cea mai mare fabrică de mașini din India

6 oct. 2017,, 21:30   Externe
3017 0

Un leopard a închis o fabrică de mașini din India, una dintre cele mai importante din această țară.

Animalul a intrat în clădire, fiind surprins de camerele de supraveghere. Aproape 36 de ore mai tîrziu, leopardul încă nu a fost prins, relatează BBC News.

Autoritățile din orașul indian Manesar sînt în alertă, după ce un leopard a fost surprins cum se plimbă nestingherit pe holurile instituției.Animalul a fost văzut prima oară pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere.

De atunci, el a avut mai multe apariții, ceea ce a dus la închiderea fabricii de mașini Maruti Suzuki, cea mai mare din India, acolo fiind produse aproximativ un milion de vehicule anual.

„Zeci de oameni au fost trimiși pentru a căuta leopardul, însă nu au reușit pînă acum”, a afirmat un purtător de cuvînt al poliției locale. Autoritățile au adus mai multe capre și carne pentru a încerca să atragă leopardul, precum și mai multe cuști, dar fără succes.


Situațiile de acest fel au loc tot mai des în India. Anul trecut, un leopard a intrat într-o școală din orașul Bangalore și a rănit șase oameni. A durat mai bine de zece ore ca animalul să fie prins.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?