Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Farmacia Familiei te răsplătește pentru fidelitate cu cadouri garantate! ©

6 oct. 2017,, 11:15   Societate
1823 0

Cui nu i s-a întîmplat măcar o dată în viață să simtă lipsa unui şerveţel umed la îndemînă? O, cîte situații jenante am fi evitat, daca îl găseam întîmplător rătăcit în geantă! Sau la primul semn de guturai să fi luat un ceai din plante, în locul pastilelor?

La prima vedere, vorbim despre lucruri mărunte, dar anume ele fac diferenţa și asigură calitatea vieții noastre! Iar noi punem preț pe calitate, nu doar a produselor noastre, dar și a serviciilor pe care ți le oferim. Doar ești parte a familiei noastre, Farmacia Familiei! Iar fidelitatea într-o familie contează cel mai mult.

Și pentru că ești partenerul nostru, vrem îți răsplătim alegerea. Acum, la procurarea oricăror produse din farmaciile Familiei, în valoare de minim 150 lei, primești un cadou garantat la ieșire. Toate premiile sînt brănduite Farmacia Familiei și pot fi văzute în zona casei de marcat.

Adevărata valoare stă în lucruri simple, iar micile plăceri ne fac viața mai frumoasă. Nouă ni-i drag să dăruim și îți mulțumim că faci parte din marea noastră familie, Farmacia Familiei!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?