X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Victimele atacului de la Las Vegas, comemorate de deputați

5 oct. 2017,, 10:38   Politică
2269 0

Astăzi are loc prima ședință a Parlamentului din sesiunea toamnă-iarnă. Tradițional, aleșii poporului au onorat drapelul de stat, transmite NOI.md.


Președintele Parlamentului, Andrian Candu, și-a început discursul menționînd tragicul eveniment produs acum două zile la Las Vegas, cînd un bărbat înarmat a deschis focul asupra unei mulțimi numeroase, la un festival de muzică. Acesta s-a soldat cu circa 60 de decese și sute de persoane rănite.


„Este regretabil ce s-a întîmplat, indiferent cît de departe este această țară”, a spus Candu.
În acest context, spicherul i-a îndemnat pe deputați să țină un minut de reculegere în memoria victimelor tragicului incident.


Precizăm că duminică seară, Stephen Paddock a deschis focul de la etajul 32 al Hotelului „Mandalay Bay” din Las Vegas asupra unei mulțimi de 22.000 de oameni, adunați în apropiere pentru un concert de muzică country. E cel mai sîngeros atac de acest gen din istoria modernă a SUA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?