Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Noi numiri la MAI (FOTO)

5 oct. 2017,, 10:50   Societate
5991 0

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, l-a prezentat pe noul șef al Serviciului protecție internă și anticorupție al MAI, Anatolie Postică, întregului efectiv al SPIA, informează NOI.md.


Șeful SPIA a remarcat rezultatele obținute de ofițerii din cadrul Serviciului și a atras atenția asupra necesității schimbării formulei tradiționale de luptă și prevenire a corupției din sistemul afacerilor interne.


Anatolie Postică deține o experiență bogată în domeniul afacerilor interne și al organelor de drept, în ultimii ani deținînd diferite funcții de conducere în cadrul Serviciului Informații și Securitate și al Ministerului Afacerilor Interne.


De menționat că Postică a mai deținut funcția de conducător al Serviciului protecție internă și anticorupție al MAI în perioada 2014-2015, iar ulterior a fost desemnat ofițer de legătură al MAI la Centrul Sud-Est European de aplicare a Legii (SELEC).


Anatolie Postică s-a născut la 15 octombrie 1971 în localitatea Ursoaia, r. Căușeni. Este absolvent al Centrului de pregătire al Ministerului Securității Naționale al Republicii Moldova și deține o diplomă de masterat în relații internaționale. Este căsătorit, fiind tată a doi copii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?