X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Dacă vă doriți o viză australiană, ar fi bine să vă grăbiți

4 oct. 2017,, 18:40   Societate
2097 0

Dacă vă planificați o călătorie în Australia în această iarnă, atunci este mai bine să vă grăbiți cu solicitarea vizei.

Termenul limită pentru această procedură este 20 noiembrie în cazul în care intenționați să călătoriți în această țară în vacanța de Revelion.

Asupra acestui fapt avertizează Ambasada Australiei. „Cei care vor tărăgăna depunerea documentelor riscă să nu primească viza la timp”, se spune într-un comunicat al misiunii diplomatice, deoarece în ajunul sărbătorilor de iarnă Ambasada primește un număr foarte mare de cereri.

Un alt moment important la care diplomații australieni roagă să se acorde atenție la solicitarea vizei este prezența traducerii documentelor în limba engleză.

„Departamentul australian de imigrație și protecție a frontierelor se orientează către un model global de examinare a vizelor. Aceasta înseamnă că orice cerere poate fi examinată într-un alt birou, nu numai în capitală. Prin urmare, este foarte important ca toate documentele să fie traduse în limba engleză. Nu este necesară certificarea traducerilor, dar ele trebuie să fie de înaltă calitate, deoarece acest lucru va contribui la o examinare mai rapidă a cererii. Asigurați-vă că, pe lîngă traducere, prezentați și o copie a documentului original. Absența traducerii în limba engleză poate prelungi perioada de examinare a cererii dumneavoastră”, se comunicat.


Regulile detaliate pentru depunerea documentelor sînt publicate pe site-ul viza.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?