X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Dosarul crimei de la Strășeni a ajuns la Curtea de Apel

4 oct. 2017,, 15:19   Societate
2715 0

Minorii care au ucis cu o cruzime de neînțeles o minoră din Strășeni au ajuns în fața judecătorilor de la Curtea de Apel, relatează NOI.md.

Cei trei minori, condamnaţi de Judecătoria Străşeni la cîte 6 ani şi 8 luni privaţiune de libertate, pentru omorul minorei Cristina Parhomenco, au înjurat ca la ușa cortului în intanță. Avocaţii condamnaţilor, dar şi familia victimei, au contestat sentinţa instanţei de fond, astfel că în prezent dosarul se află pe rol la Curtea de Apel.

Autorii asasinatului de la Străşeni s-au ales cu noi termene de detenţie pentru huliganism. La 20 iunie, Curtea de Apel Chişinău l-a condamnat pe Vitalie Vlad, de 17 ani, la 2 ani de închisoare, iar pe complicii săi, în vîrstă de 15 şi, respectiv, 16 ani, la cîte un an.

Cristina Parhomenco a dispărut pe 25 noiembrie 2016, corpul tinerei fiind găsit la trei zile de mai mulți voluntari care au inițiat căutarea fetei. Expertiza medico-legală a arătat că minora a fost lovită în cap, de nenumărate ori, cu un obiect greu, iar în urma rănilor a murit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?