Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Cum a fost reținută autoritatea criminală Borman (VIDEO)

4 oct. 2017,, 14:10   Societate
10213 2

Au apărut imagini cu momentul reținerii lui Oleg Borman, liderul unei grupări transfrontalierespecializate în contrabanda cu droguri, notează NOI.md.

Reținerea a avut loc pe 1 octombrie 2017, în urma unei operațiuni desfășurate de procurorii PCCOCS, în comun cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații al MAI.

Odată cu Borman au fost reținuți și alți trei membri ai grupării, care sînt suspectați de crearea și participarea la organizația criminală, precum și circulația ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari, în scop de înstrăinare.

În prezent, față de persoanele reținute, în baza demersurilor înaintate de procurori, a fost aplicată măsura preventivă arest preventiv pe un termen de 30 de zile, iar investigaţiile pe caz continuă, în scopul identificării și tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în schema infracţională deconspirată.

În cazul în care vor fi găsite vinovate, persoanele reținute riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de pînă la 15 ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?