Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Lupu răspunde la acuzațiile privind reținerea lui Policinschi

29 sep. 2017,, 11:00   Politică
3381 0

Șeful fracțiunii parlamentare a PDM, Marian Lupu, califică drept speculații declarațiile precum că reținerea președintelui raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, este o răfuială politică, notează NOI.md.

Politicianul a negat afirmațiile comuniștilor precum că aceste presiuni se fac cu scopul de a-l determina pe Policinschi să adere la PDM.

„Întrebările trebuie adresate către persoane și instituții relevante. Ceea ce se spune sînt speculații, PR, încercări de a sustrage atenția de la niște fapte pe care această persoană probabil le-a comis. Mă miră o chestie: atunci cînd nimeresc cu fapte contra legii primari de la PDM, avem destule cazuri de aceste gen pentru că echipa e mare, o să găsiți și oameni de treabă, dar și oameni care calcă pe bec, și președintele raionului Criuleni, toți tac, aici e totul ok, iar cum nimeresc persoane afiliate altor partide, PD este de vină”, a comentat Lupu în cadrul emisiunii "Important" de la TVC 21.

Președintele raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, a fost reținut acum trei zile pe Aeroportul Internațional Chișinău, fiind bănuit de abuz în serviciu, cu cauzarea daunelor în proporţii considerabile intereselor publice şi depăşirea atribuţiilor de serviciu, soldate cu urmări grave. Reținerea lui Policinshci a fost condamnată de mai multe formațiuni, inclusiv PCRM, dar și de președintele Igor Dodon. Potrivit lui, învinurile aduse lui Policinschi sînt artificiale şi cu substrat politic

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?