X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

O femeie din Italia s-a căsătorit cu ea însăşi

29 sep. 2017,, 02:00   Externe
11427 1

O italiancă de 40 de ani, care nu a reuşit să îşi găsească "prinţul di poveste", s-a hotărât să se mărite cu ea însăşi.

Îmbrăcată într-o rochie de mireasă, de culoare albă, avînd şi un tort de nuntă cu trei etaje, Laura Mesi, o antrenoare de fitness în vîrstă de 40 de ani s-a "unit" cu ea însăşi în cadrul unei ceremonii "ca la carte", numai că, lîngă ea, nu era şi "prinţul"...

Laura a avut 70 de invitaţi la nunta cu ea însăşi şi mai multe domnişoare de onoare. "Cred cu tărie că fiecare dintre noi ar trebui să de iubim pe noi înşine în primul rând", susţine Laura, adăugînd că "putem trăi o poveste de dragoste cu propria noastră persoană fără prinţul din poveste.

Căsătoria ei cu ea însăşi nu are valoare legală. Dar Laura Mesi face parte din adepţii noului trend numit "self-mariaj" şi poreclit "sologamie" în mai multe ţări din lume.


În general, cei care se hotărăsc să se căsătorească cu propia lor persoană se iubesc pe ei înşişi în primul rând şi se acceptă aşa cum sunt, potrivit bbc.com.

Laura a mai spus că ideea de a se căsători cu propria ei persoană i-a venit în urmă cu 2 ani, după ce relaţia pe care o avusese timp de 12 ani a eşuat. "Dacă voi găsi într-o bună zi un bărbat cu care aş putea să îmi refac viaţa şi să avem un viitor fericit împreună, o voi face, dar fericirea mea nu va depinde de el", a mai spus italianca.

Laura Messi este prima femeie din Italia care s-a căsătorit cu ea însăşi. În mai, anul acesta, un bărbat italian, Nello Ruggiero şi-a spus "DA!" într-o ceremonie de căsătorie, în Napoli.

Această tendinţă bizară a apărut în 1993.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?