Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Ștanski, jurnaliştilor: Nu vă băgaţi în paturi străine!

28 sep. 2017,, 11:30   Societate
4250 3

Soţia fostului președinte a autoproclamatei RMN Evgheni Șevciuk, Nina Ştanski, ex-ministru de externe al regiunii, s-a supărat pe jurnaliştii din Moldova care au scris despre călătoriile ei peste hotare.

Ea i-a îndemnat să nu se mai uite pe geamuri străine şi să nu se bage în paturi străine, comunică NOI.md.

În acest mod Nina Ştanski a reacţionat pe pagina sa de pe reţelele sociale la materialul unei publicaţii electronice moldoveneşti care a scris că Nina Ştanski, într-o lună şi jumătate, a reuşit să se deplaseze în Cipru şi Slovenia, referindu-se la sursele lor anonime.

Nina Ştanski a dezminţit această informaţie, menţionînd: „Îmi imaginez cît de supărate sînt verişoarele mele care locuiesc în Cipru că eu, după cum s-a dovedit, am fost pe acolo, iar ele nu ştiu nimic. Aşteaptă, tot mă aşteaptă de cîţiva ani... În Slovenia am fost, dar aceasta s-a întîmplat în anul 2013 (scriu pentru orice eventualitate, poate va fi de folos pentru viitoarele eseuri delirante cu tema „Unde este oare Şevciuk şi familia sa?”).

Potrivit Ninei Ştanski, faptul că publicaţia se referă la o oarecare sursă informată, dar anonimă, şi nici nu s-a obosit să pună direct întrebarea, este un indice al nivelului ei, care, cu regret, este sub orice exigenţe.


„Şi ultimul moment: nu vă priveşte unde sînt eu acum. Nu vă mai uitaţi pe geamuri străine şi nu vă băgaţi în paturi străine. Scrieţi ştiri, nu vă ocupaţi de fleacuri. Acestea fiind spuse, vă zic la revedere. Dar dacă veţi continua în acelaşi spirit, în curînd, pe dumneavoastră cu sursele inventate n-o să vă citească nimeni”, a scris soţia lui Șevciuk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?