Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Sturza reacționează la reținerea lui Policinschi

27 sep. 2017,, 12:40   Politică
5060 4

Fostul premier Ion Sturza condamnă reținerea președintelui raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, comunică NOI.md.

Omu de afaceri susține că îl cunoaște pe Policinschi drept un om onest, muncitor și de bună-credință.

„Sînt convins că CNA «are» argumente beton pentru a-l reține pe președintele raionului Dubăsari. Așa cum a «avut» și în multiple alte cazuri de reținere a oponenților actualei guvernări. Mai știi... Ar fi o mare deziluzie pentru alegătorii săi din întregul raion, care i-au acordat de patru ori mandatul de încredere. Ar fi o deziluzie și pentru mine, cel care îl cunoaște de mulți ani pe domnul Policinschi drept un om onest, muncitor și de bună-credință”, a reacționat Ion Sturza.

Fostul demnitar și-a exprimat convingerea că Grigore Policinschi este ultimul președinte de raion independent.

„În timp ce altora le asudă izmenele prin cabinetele de la Chișinău cînd aud de separatiști, el a fost mereu în tranșee, pe linia frontului. Ultimul președinte de raion independent. Ceilalți sînt împărțiți frățește de cei care ne guvernează – PD și PSRM. Dar asta este o simplă coincidență... Deziluzie sau aluzie? Cine va fi următorul?”, se mai întreabă el.


Menționăm că preşedintele raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, a fost reținut în seara zilei de 26 septembrie pe Aeroportul Internațional Chișinău, în timp ce se întorcea de la odihnă.

Potrivit Procuraturii Anticorupție, acesta este bănuit de abuz în serviciu, cu cauzarea daunelor în proporţii considerabile intereselor publice, şi depăşirea atribuţiilor de serviciu, soldate cu urmări grave.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?