Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Pompierii moldoveni, printre cei mai buni într-o competiție din Bulgaria

27 sep. 2017,, 13:00   Societate
2424 0

Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI s-au întors recent de la competițiile internaționale la sportul aplicativ al salvatorilor din Bulgaria.

Salvatorii moldoveni s-au manifestat activ la Campionatul CUPA ODESOS 2017 de la Varna, ocupînd locuri de frunte în mai multe etape sportive. Angajații Serviciului Situații Excepționale au luat locul I la următoarele probe: ascensiunea pe scara de fereastră la etajul patru, depășirea fîșiei de 100 m cu obstacole, dar și la ștafeta combinată 4x100.

În clasamentul general echipa IGSU din Moldova a ocupat locul II. Competițiile de profil au fost desfășurate la nivel înalt, iar participanții au făcut schimb de experiență în domeniul noilor tehnologii și mijloace de stingere a incendiilor. Campionatul internațional la sportul aplicativ are scopul de a populariza sportul în rîndul echipelor de salvatori și pompieri și obținerea rezistenței necesare la lichidarea consecințelor situațiilor excepționale.

La competițiile organizate la Varna au participat 7 selecționate membre ale Federației Internaționale Sportive din Bulgaria, Cehia, Slovacia și Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?