Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Cum comentează Dodon reținerea președintelui raionului Dubăsari

27 sep. 2017,, 11:40   Politică
3461 1

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, își exprimă indignarea în legătură cu reținerea pe Aeroportul Internațional Chişinău, a preşedintelui raionului Dubăsari, Grigore Policinschi.

Potrivit informaţiei pe care o deţin șeful statului, acuzarea adusă lui Policinschi este una artificială şi cu substrat politic, transmite NOI.md


“Regimul de la guvernare foloseşte această pîrghie de exercitare a presiunilor asupra conducătorilor autorităților publice locale deja de mai mult timp. Cu atît mai mult cu cît nu au fost traşi la răspundere toţi cei implicați în furtul miliardului și care au săvîrșit alte infracțiuni, aflîndu-se în funcții publice”, sus’ine Igor Dodon.

Potrivit lui, în cazul în care organele de anchetă dispun de motive convingătoare pentru reţinerea președintelui raionului Dubăsari, cere ca acestea să fie făcute publice. ”În caz contrar, consider necesară eliberarea imediată a lui Grigore Policinschi din arest”, a conchis Dodon.
Preşedintele raionului Dubăsari, Grigore Policinschi a fost reținut în seara zilei de 26 septembrie pe Aeroportul Internațional Chișinău, în timp ce se întorcea de la odihnă.
Potrivit Procuraturii Anticorupție, acesta este bănuit de abuz de serviciu, cu cauzarea daunelor în proporţii considerabile intereselor publice şi depăşirea atribuţiilor de serviciu, soldate cu urmări grave.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?