X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Condamnat în Moldova, Chirinciuc s-a apucat de sport în România

26 sep. 2017,, 16:41   Societate
4460 4

Condamnat la închisoare prin suspendare în Moldova, Fostul ministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, a postat pe pagina sa de socializare poze cum face sport la o sală de forță în România, notează NOI.md.

”O minte sanatoasa într-un corp sanatos…

„Fericirea constă, în primul rînd în sănătate”, a scris Chirinciuc în descrierea pozelor postate.

Potrivit procurorului de caz, Victoria Furtună, prima instanță a anulat măsura preventivă emisă pentru Iurie Chirinciuc, astfel acesta are dreptul să părăsească teritoriul țării.


Cu toate acestea însă, este obligat să se prezinte în cazul în care va fi citat, iar asta în contextul în care, pe data de 17 august, procurorii anticorupție au contestat hotărârea Judecătoriei Buiucani la Curtea de Apel Chișinău, solicitând casarea parțială a acesteia și rejudecarea cauzei.

Reamintim că Iurie Chirinciuc a fost condamnat, pe data de 9 august, în prima instanță la un an și 4 luni de închisoare cu suspendare, cu aplicarea unei amenzi și cu privarea pe un termen de 5 ani de a ocupa funcții publice. Acesta a fost găsit vinovat într-un dosar deschis pentru trafic de influență și abuz în serviciu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?