X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Mayweather a spus că l-a cruțat pe McGregor în “lupta secolului”

27 sep. 2017,, 00:30   Sport
2811 0

Cîştigătorul a spus că i-a fost frică să-i cauzeze tînărului campion leziuni ireparabile şi prin aceasta să-i strice viaţa.

Floyd Mayweather, boxer american în vîrstă de 40 de ani, a recunoscut, pentru publicaţia MMAJunkie, că în disputa cu luptătorul irlandez MMA, campionul UFC, Conor McGregor, nu a depus maximum de eforturi.

„El are de făcut carieră. Aceasta de-abia se formează. El este încă tînăr. Aş fi putut să-i cauzez un prejudiciu mare. Noi trebuie să ne gîndim la luptători. Este vorba că în astfel de lupte se produc leziuni ale creierului”, a spus Mayweather.


Sportivul a adăugat că, deşi erau evidente avantajele adversarului, inclusiv tinereţea lui, Mayweather s-a pregătit de luptă doar trei săptămîni.

„Eu am 40 de ani, nu am evoluat de doi ani. El are 28 de ani, este luptător activ. El este mai înalt și mai mare. Are mîinile mai lungi. De partea lui este şi tinereţea. Pur şi simplu spun că pe hîrtie toate avantajele sînt de partea lui. Eu m-am antrenat vreo trei săptămîni şi în fiecare seară mergeam la petreceri”, a spus luptătorul.

Pe 27 august, la Las Vegas Floyd Mayweather, prin knockout tehnic, l-a învins pe campionul UFC Conor McGregor într-un meci cu 12 runde. Această victorie a fost a 50-a în cariera americanului şi i-a menţinut statutul de invincibil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?