X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cum l-a cucerit Melania Trump pe Prințul Harry

26 sep. 2017,, 02:30   Externe
2429 0

În cadrul Jocurilor Invictus din Toronto Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii și un membru al Familiei Regale Britanice au avut o întîlnire.

Prințul Harry a avut ocazia să dea mîna pentru prima dată în viață cu fermecătoarea Melania Trump la Jocurile Invictus din Toronto. De altfel, această întîlnire a marcat și prima îndatorire oficială a Melaniai în afara Statelor Unite ale Amercii, de una singură, nefiind însoțită de Donald Trump.

Cei doi s-au întîlnit pentru prima dată, sîmbătă, la Invictus Games.

Melania a fost prezentă la evenimentul de deschidere în calitate de conducătoare a delegației Statelor Unite la cea de-a treia competiție paraolimpică din Toronto, Canada, așa că interacțiunea dintre ea și fondatorul evenimentului, Prințul Harry, a fost una puternică. S-au întîlnit și au stat de vorbă 20 de minute, ambii fiind foarte încîntați și cu zîmbetul pe buze.

Mai mult, în absența lui Donald Trump, Melania i-a făcut o propunere de nerefuzat prințului – l-a invitat să viziteze Casa Albă de cîte ori va veni în Statele Unite. De asemenea, deși însoțit de Meghan Markle la eveniment, Harry a stat tot timpul lîngă Melania, în timp ce iubita sa s-a așezat cîteva rînduri mai în față. Au privit evenimentele sportive împreună și chiar au schimbat cîteva vroba de-a lungul ceremoneiei.


Chiar și ținuta Melaniei a fost una spectaculoasă, așa cum ne-a obișnuit cu fiecare apariție a sa. Este o femeie căreia îi place diversitatea și are un corp de model, mai toate ținutele venindu-i ca turnate. Nu îi place să se repete în croieli, culori, ori materialele pe care le poartă, așa că a surprins și de data aceasta. A ales un costum chic de la casa de modă Dior, o ținută sofisticată în carouri alb cu negru.

Imprimeul vintage, la modă anul acesta, pus pe două piese cu croi mdoern – sacoul cambrat cu două rînduri de nasturi și pantalonii palazzo, a reprezentat una dintre cele mai cool combinații. Cu toate că vorbim de o ținută monocromă, completată, desigur de celebrii pantofi stiletto, și nu de una în culori tari precum rochia purtată la prînzul din cadrul Conferinței ONU, Melania a reușit să ridice ștafeta la nivelul următor de eleganță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?