Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Poroşenko va pleca la Trump la hotel pe o oră

22 sep. 2017,, 11:48   Externe
2308 3

Astăzi, într-un hotel american va avea loc întîlnirea lui Petro Poroşenko cu Donald Trump. Durata ei a fost limitată la o oră. Liderul ucrainean va veni la şeful SUA, pentru a examina suportul pentru Ucraina independentă.

Experţii au relatat că nu este greu de intuit ce va discuta liderul ucrainean cu Trump. În opinia lor, el va mulţumi Americii pentru cărbune, va examina introducerea în Donbass a „căştilor albastre”, posibil, va fi vorba despre suportul financiar şi militar acordat Kievului.

Potrivit unor date, înainte de discuția cu Poroşenko, Trump va comunica cu liderul Afganistanului, iar după preşedintele ucrainean se va întîlni cu şeful Coreei de Sud şi premierul nipon.

Amintim că anterior garantul Constituţiei ucrainene s-a pronunţat în cadrul ONU, unde a demonstrat coperţi de carnete militare sovietice, declarînd că ele sînt o dovadă a prezenţei militarilor FR în Donbass.

Reprezentanții RPD au declarat în mai multe rînduri că de partea lor luptă ruşi, dar în exclusivitate pe bază de voluntariat. Ei nu sînt militari ai unităţilor regulate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?