X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Kremlinul a reacționat la acuzația lui Trump

20 sep. 2017,, 23:30   Externe
2158 0

Kremlinul a reacționat la cuvintele președintelui american, Donald Trump, despre necesitatea de a respinge amenințările la adresa suveranității Ucrainei.

„Președintele rus accentuează în mod constant valoarea și lipsa de alternativa în lumea modernă a suveranității fiecărui stat”, se precizeaza în declarația secretarului de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, într-un comentariu la discursul președintelui Donald Trump la ONU, potrivit TASS.

„Valoarea și lipsa de alternativă în lumea modernă a suverănității fiecărui stat este accentuată constant și consecvent de Vladimir Putin… Președintele nostru a spus demult că, din păcate, puține țări din lumea de astăzi își pot permite să fie cu adevărat suverane”, a spus Peskov, subliniind că Rusia aparține acestui număr de țări.

Totodata, TASS notează că Peskov a subliniat că Vladimir Putin „întotdeauna vorbește despre respectul pentru suveranitatea altor state”.


Donald Trump a declarat în timpul primului său discurs la Adunarea Generală a ONU că este necesar să se susțină protecția suveranității țărilor din întreaga lume – de la Ucraina pînă la țările din Marea Chinei de Sud.

Potrivit lui Trump, statele membre ale ONU nu ar trebui să stea cu mîinile în sîn în fața amenințarilor de război.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?