Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Dodon: Chirtoacă, ca de obicei, a dat bir cu fugiții

5 iul. 2013,, 13:22   Societate
4105 0
Фото: flux.md
Socialiștii în frunte cu Igor Dodon au protestat astăzi în fața sediului Judecătoriei Comerciale de Circumscripţie din capitală, în condițiile în care astăzi a fost amînată pentru a patra oară consecutiv ședinţa de judecată pe marginea înregistrării grupului de iniţiativă privind revocarea din funcţie prin referendum a primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, transmite NOI.md.

”Astăzi l-am invitat aici pe Chirtoacă. Ca de obicei, acesta a dat bir cu fugiții. Nu a dorit să vină aici în fața judecății și a oamenilor pentru a explica haosul ce se întîmplă în Chișinău. Noi regretăm faptul că pe parcursul a patru luni Judecătoria sectorului Centru tergiversează luarea unei decizii. Eu sînt ferm convins că judecătoria nu întîmplător tergiversează examinarea acestei sesizări. Unele forțe politice, foști colegi de-ai lui Chirtoacă încearcă să-l apere, pentru că au interese de construcții ilegale, de privatizare a parcurilor, darea în arendă a clădirilor și altele”, a declarat liderul PSRM, Igor Dodon.

Totodată, președintele socialiștilor a anunțat că de săptămîna viitoare PSRM va lansa campania ”Chișinăul are nevoie de altceva”. ”Vor fi instalate zeci de corturi în capitală, unde chișinăuienii își vor depune semnătura pentru demisia prin referendum a lui Chirtoacă”, a precizat Igor Dodon.

Pe 11 martie curent, Igor Dodon, preşedintele grupului de iniţiativă privind revocarea primarului de Chişinău, Dorin Chirtoacă, a depus actele de înregistrare a grupului de iniţiativă la Judecătoria sectorului Centru din capitală. Conform legislaţiei, actele de înregistrare urmau să fie examinate în termen de cinci zile.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?