X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Parlamentul se convoacă în ședință specială

19 sep. 2017,, 11:53   Politică
2299 0

Joi, 21 septembrie, deputații vor fi convocați într-o ședință specială la Parlament, a anunțat astăzi spicherul Andrian Candu, notează NOI.md.

În cadrul primei ședințe plenare din această sesiune, parlamentarii urmează să examineze și voteze repetat proiectele de lege respinse de președintele Igor Dodon. Este vorba despre Legea cu privire la energetică, Legea cu privire la Academia de Științe, Legea privind tichetele de masă, Legea cu privire la combaterea terorismului. Potrivit lui Candu, nepromulgarea acestor legi blochează activitatea mai multor instituții în procesul implementării reformelor.

„Considerăm că este inadmisibil ca cetățenii să fie privați de anumite beneficii care le aduc aceste legi doar pentru că șeful statului are anumite interese sau orgolii. Egoismul lui nu trebuie să afecteze viața cetățenilor. Refuzul președintelui afectează mai multe domenii de activitate, însemnă timp și bani pierduți”, a punctat Candu.

În total urmează a fi reexaminate nouă proiecte de lege respinse de președinte. Spicherul s-a arătat convins că toate inițiativele vor fi revotate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?