Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

UPDATE: Cel puțin 14 persoane reținute

19 sep. 2017,, 09:40   Societate
6384 4

UPDATE (09:30) - În timpul descinderilor au fost depistate peste 5 kg de droguri, precum şi arme şi muniţii deţinute ilegal.

Pe parcursul a patru luni, Directia Antidrog şi Direcţia Nord a Inspectoratului Național de Investigații au efectuat mai multe achiziții de control fiind identificate aproximativ 25 de persoane care fac parte din gruparea infracţională.

(08:58) - Procurorii Procururaturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și ofițerii Inspectoratului Național de Investigații (INI) efectuează în aceste momente aproximativ 50 de percheziții în nordul țării.

Este vorba despre două dosare penale pornite pe trafic și comercializare de droguri. Unul este de gestionat de procurorii din oficiul principal de la Chișinău, iar al doilea - de procurorii oficiului nord al PCCOCS.

Operațiunea se desfășoară preponderent în orașul Soroca și localitățile învecinate. Sursele Dechide.MD ne spun că acuzatorii de stat s-ar fi îndreptat încolo cu mai multe ordonanțe de reținere.


Potrivit informaţiilor, pînă la această oră au fost reţinute peste 14 persoane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?