Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Șoferul care ar fi intrat în mulțimea de protestatari, reținut (VIDEO)

18 sep. 2017,, 15:51   Societate
3187 0

Bărbatul care ar fi intrat în mulțime în timpul protestelor de la „Moldova 1” a fost reținut de oamenii legii, notează NOI.md.

Potrivit poliției, individul, deplasîndu-se în direcţia cordonului viu de poliţişti, a pus în pericol viaţa şi sănătatea nu doar ale polițiștilor, dar și ale cetățenilor prezenţi la protest.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vîrstă de 50 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, care nu s-a conformat cerințelor legale ale polițiștilor și a aplicat violența asupra lor, iar pentru acest tip de infracțiune legea prevede pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 4 la 8 ani.

Reamintim că, ieri, pe acest fapt a fost deschisă o cauză penală ”Ameninţarea sau violenţa săvîrșită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere sau a unei persoane care îşi îndeplineşte datoria obştească”, art. 349 al. 2 lit.a al CP al RM.

{{245096}}În cadrul efectuării acțiunilor de urmărire penală s-a stabilit că mijlocul de transport aparține unui bărbat în vîrstă de 43 de ani, locuitor al comunei Bubuieci, municipiul Chișinău, care a încercat să fugă de la fața locului, deplasîndu-se pe contrasens pe sos. Hîncești, însă a fost stopat de agenții de patrulare. Acesta a fost sancționat contravențional, fiindu-i aplicată o amendă în mărime de 4000 de lei și 3 puncte de penalizare, iar microbuzul a fost ridicat ca corp delict.


Precizăm că persoana respectivă are un antecedent penal pentru acte de violență împotriva polițiștilor comise pe 24 aprilie 2016.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?