X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

"Sheriff" a reușit să-și păstreze avantajul în fața "Milsami" (VIDEO)

18 sep. 2017,, 14:10   Sport
3199 0

Liderul al clasamentului Diviziei Naționale (DN) a rămas Clubul de Fotbal "Sheriff".

În meciul central al turului al 10-lea, discipolii lui Roberto Bordin i-au învins pe adversarii echipei "Zarea", cu scorul de 2: 0. Astfel, CF "Sheriff" a reușit să-și păstreze avantajul în fața celui mai apropiat rival al său, informează NOI.md.

Programul intens al meciurilor, legat de participarea Clubului de Fotbal de la Tiraspol în etapa de grup a Ligii Europei, nu a împiedicat "Sheriff"-ul să repurteze o victorie sigură la Bălți. Fotbaliștilor de la echipa "Zarea" le-au reușit doar cîteva momente cu adevărat periculoase pentru portarul "Sheriff" Zvonimir Miculici, care însă nu s-au încheiat cu succes pentru ei. Multiplii campioni ai Moldovei au fost mult mai preciși decît rivalii lor și în minutul al 27-lea au reușit să se impună la scor. Mijlocașul Eugen Oancea ocupînd poziția de atac la poarta golchiperului FC "Zarea" Serghei Pașcenco și primind pasa de la un partener a înscris spectaculos în poartă.


Echipa-gazdă a mai ratat un gol din partea rivalilor săi, în minutul al 11-lea. Fotbaliștii "Sheriff" în minutul al 38-lea au primit dreptul la executarea unei lovituri libere. Autorul primului gol Oancea a făcut o pasă prin aer în zona de pedeapsă a echipei "Zarea", unde mingea a intrat în posesia lui Ante Culișici. Legionarul croat al echipei de la Tiraspol a marcat un gol de la distanță mică în acel segment al porții, pe care portarul "Zarea" nu a reușit să o blocheze. Pe parcursul întregii reprize a II-a gazdele au tot încercat să creeze momente periculoase la poarta străină, dar apărarea "Șeriff"-ului a jucat mai presus de toate laudele. Acest rezultat le-a permis discipolilor lui Roberto Bordin să mențină diferența de scor în fața celor mai apropiați rivali ai săi cu două puncte.

Fotbaliștii „Milsami“, au continuat urmărirea campionilor actuali și au reușit să cîștige meciul, la Hîncești, de la CF „Speranza“ (Clubul din Nisporeni este nevoit să joace meciurile de acasă pe un alt teren, din cauza necorespunderii acestuia cerințelor FMF pentru stadioane – nota red.), cu scorul de 3: 1. Cîștigătorul meciului a devenit cunoscut deja din prima repriză, cînd trei goluri au intrat în poarta echipei-gazdă. Unul dintre cei mai buni bombardieri ai "Milsami" în acest sezon, Alexandr Antoniuc, a deschis scorul în minutul al 23-lea, iar Alexandr Dedov a sporit avantajul echipei sale ceva mai tîrziu. Un alt gol a fost marcat de jucătorul "Speranței" Alexandr Tașici în propria poartă. Gazdele au reușit totuși să înscrie "golul de prestigiu", grație eforturilor lui Viorel Primac.

Pe locul al treilea în Divizia Națională rămîne tot echipa "Dacia", care, cu un scor minim, a învins adversarii echipei "Sfîntul Gheorghe". Singurul gol al meciului a fost marcat de legionarul portughez al "Daciei" Amancio Fortes. "Petrokub" se apropie cu pași siguri de lideri, fapt confirmat și de victoria lor convingătoare asupra Clubului de Fotbal "Spicul". Discipolii lui Lilian Popescu i-au învins pe debutanții Diviziei Naționale, cu scorul de 4: 0. "Petrocub" rămîne în urma "Daciei" cu șapte puncte.

Meciurile următoarei etape a turului al 11-lea din Divizia Națională vor avea loc pe 23 și 24 septembrie. În meciul central "Sheriff", la Tiraspol, va găzdui echipa "Dacia". Fotbaliștii de la "Milsami" vor juca acasă cu "Zarea", iar "Zimbru" va juca în deplasare, la Suruceni, un meci împotriva echipei "Sfîntul Gheorghe". Clubul "Dinamo-Auto" din Ternovca va juca împotriva "Petrokub", iar "Speranța" îi va pune la încercare pe jucătorii echipei "Spicul".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?