X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Caravana ”Împreuna pentru siguranța ta” a ajuns la Străseni

18 sep. 2017,, 12:13   Societate
1833 0

Polițiștii au prezentat pe 17 septembrie curent, în satul Sireț, raionul Strășeni, activităţi comune de pregătire antiinfracţională a populaţiei, prin demonstrarea capacităţilor de intervenţie, a echipamentului şi mijloacelor din dotare.

Astfel, sute de cetățeni, printre care reprezentanți ai administrației publice locale au beneficiat de o serie de recomandări despre modul în care pot să-și asigure protecția personală și cea a bunurilor, cum să-și supravegheze copiii și cum să evite situațiile de risc.

Evenimentul a fost completat cu jocuri interactive prin care s-a fuzionat echipa IP Strășeni cu echipa copiilor din localitate, au tras împreună otgonul, au jucat minifotbal și au fost creativi prin arta pictatului, pentru ce au fost premiați cu diplome, dulciuri, fructe și înghețată.

Obiectivul acţiunii este creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, menținerea unui dialog constructiv între poliție și comunitate și se încadrează în efortul general al Poliţiei de a oferi un serviciu public poliţienesc de calitate.

Pînă în prezent, Caravana a ajuns în 9 localități din țară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?