O mașină a intrat în protestatari în Chişinău (VIDEO/FOTO)

O mașină a intrat în protestatari în Chişinău (VIDEO/FOTO)

În contextul altercaţiilor iscate în timpul protestului din preajma Televiziuni publice Moldova1, Poliţia vine cu precizări.

 

Astfel, în timpul menţinerii ordinei şi siguranţei publice de către poliţişti, un microbuz de model Mercedes Sprinter a intrat în mulţime şi s-a deplasat în direcţia cordonului viu de poliţişti, punând în pericol viaţa şi sănătatea celor prezenţi la protest. Bărbatul aflat la volan, care s-a demonstrat că nu este proprietarul mașinii, a fugit de la fața locului.

Ulterior și proprietarul automobilului, un bărbat de 43 de ani din raionul Hîncești, a încercat să fugă de la fața locului, deplasîndu-se pe contrasens cu mijlocul de transport, unde a fost stopat de agenții de patrulare și escortat la Inspectorat pentru documentare.

Precizăm că sunt desfăşurate măsuri speciale de investigaţii pentru identificarea şi localizarea şoferul care a intrat cu microbuzul în mulțime. Pe acest fapt s-a dispus iniţierea unei cauze penale conform art. 349 Cod penal, iar microbuzul va fi ridicat în calitate de corp delict conform procedurii.

 

 


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

anatol 18 sep. 20:02

la puscarie PD si tori parlamentarii si guvernantii.Merita ucisi pentru hotiile si talhariile comise.,.minciunile spuse.

Яков 18 sep. 15:27

Та заплатили маленько и тем, и этим...
Самые умные бесплатно припёрлись.
Размялись немного.

erer 18 sep. 08:34

JOS PLAHOTNIUK

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load