Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ministrul ceh de Externe, rănit într-un accident rutier

17 sep. 2017,, 01:00   Externe
2565 0

Șeful diplomației cehe, Lubomir Zaoralek, a fost spitalizat în urma unui accident rutier petrecut în sud-estul țării, a anunțat ministerul Afacerilor Externe de la Praga, preluat de AFP.

Zaoralek, 61 de ani, "a suferit o rană la cap, dar starea sa de sănătate este bună", a precizat purtătoarea de cuvînt a ministerului, Irena Valentova, într-un scurt comunicat emis vineri noaptea.

"Transferat într-un spital din Brno puțin după accident, el a putut părăsi apoi spitalul pentru a primi tratament acasă", a adăugat aceasta.

Zaoralek, care ocupă din 2014 postul de ministru de Externe în cadrul guvernului tripartit al social-democratului Bohuslav Sobotka, își va putea relua activitatea luni, a asigurat Valentova.


Purtătoarea de cuvînt nu a furnizat alte detalii despre natura rănii ministrului Zaoralek, cap de listă al Partidului Social-Democrat CSSD la viitoarele alegeri parlamentare prevăzute pentru 20 și 21 octombrie.

Coliziunea a două mașini, survenită în apropierea satului Lechovice, lîngă Znojmo, s-a soldat cu "mai mulți răniți", care au primit imediat îngrijiri la spital, a indicat un purtător de cuvînt al poliției, instituție ce a anunțat deschiderea unei anchete.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?