X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Gestul emoționant făcut de fiica actorului din Fast and Furios

16 sep. 2017,, 03:00   Externe
3401 0

Pe 12 septembrie Paul Walker ar fi împlinit frumoasa vîrstă de 44 de ani.

Din păcate, a plecat din lumea celor vii prea devreme, în 2013, murind într-un grav accident de mașină, lăsînd durere și lacrimi în ochii și inimile fanilor, dar mai ales ai fiicei sale.

Avea doar 14 ani cînd se confrunta cu cel mai crunt adevăr din viața sa – moartea tatălui. Acum, la mai bine de 3 ani de la accident, Meadow Rain Walker, cea mai afectată de vestea teribilei morți, îi oferă un tribut celui mai bun tată din lume, chiar în ziua în care acesta ar fi împlinit 44 de ani.


L-a iubit enorm de mult, iar moartea lui subită a însemnat șocul vieții sale, mai ales că era doar un copil. Pe lîngă actorul renumit la Hollywood pentru filme precum „Fast & Furious”, „Eight Below”, sau „Vehicle 19”, Paul era un familist, un om obișnuit cu pasiuni obișnuite și dragoste pentru natură. Chiar dacă el nu mai este, moștenirea actorului continuă să trăiască mulțumită Fundației Paul Walker și Reach Out WorldWide, dar și fiicei ajunsă la vîrsta majoratului.

„Reflectînd la momentele cu tatăl meu, m-am trezit amintindu-mi de pasiunile lui. Pasiunea lui pentru ocean, pasiunea lui pentru salvarea animalelor, pasiunea lui pentru a ajuta oamenii și pasiunea sa pentru bunăvoința spontană. Am vrut să continui cu această fundație pentru că vreau să împărtășesc acea bucată din el cu toată lumea. Sunt extrem de mîndră să lansez Paul Walker Foundation de ziua lui de naștere. Nu mă pot gîndi la o modalitate mai bună de a-l sărbători pe tatăl meu.”, a fost mesajul emoționant scris de Meadow pe contul său de Instagram. Adolescenta continuă să-i cinstească memoria tatălui său prin intermeidul fundației care poartă numele starului. Aceasta a distribuit și cîteva fotografii din arhiva personală în care se distra alături de regretatul actor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?