Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Leancă, s-a întîlnit cu o delegaţie a Bundestagului Germaniei

13 sep. 2017,, 09:02   Politică
2690 0

Vicepreşedintele Parlamentului, Iurie Leancă, s-a întîlnit cu o delegaţie a Bundestagului Germaniei, aflat în vizită de lucru în Moldova.

Leancă a salutat acreditarea noului Ambasador al Germaniei la Chişinău şi a reiterat disponibilitatea Legislativului de a continua buna cooperare stabilită cu misiunea diplomatică. De asemenea, el a pledat pentru intensificarea dialogului pe dimensiunea parlamentară şi a mulţumit poporului german pentru susţinerea vectorului european al Republicii Moldova şi pentru implementarea proiectelor de dezvoltare.

Şeful delegaţiei, deputatul Helmut Heiderich, a spus că a venit la Chişinău pentru a participa la etapa finală de selectare a candidaţilor din Republica Moldova pentru programul "Bursa Parlamentară Internaţională 2018".

La programul de burse oferit de Bundestagul german au aplicat absolvenţii universităţilor care vor desfăşura un stagiu de practică de cinci luni în biroul unui parlamentar din Bundestag şi vor merge la prelegeri în una din universităţile din Berlin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?