X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Versiunea poliției în cazul morții tinerei la Țîpova

12 sep. 2017,, 17:50   Societate
5811 2

Omor, suicid sau accident - care este versiunea Poliției în cazul morții tinerei dispărute acum trei zile în regiunea satului Țîpova?

Versiunea preliminară a morții tinerei de 31 de ani, care a dispărut misterios acum trei zile în regiunea satului Țîpova, este calificată drept accident în urma căderii de la înălțime.

Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat pentru Sputnik Moldova că această versiune nu este definitivă, deoarece ”nu este argumentată pînă la capăt”.

„Versiunea preliminară pe care o examinăm în cazul morții femeii este căderea de la înălțime, care a provocat decesul. Însă, pentru a avea fermitate în ipotezele noastre, a fost dispusă expertiza medico-legală a cadavrului. Concluziile pe care ni le vor prezenta medicii legiști ne vor ajuta să determinăm cauza morții”, a declarat Cavcaliuc.

Șeful adjunct al IGP a precizat că la etapa actuală nu a fost deschis dosar. În prezent sînt efectuate toate măsurile procesual-penale.


Gheorghe Cavcaliuc a mai declarat pentru Sputnik că trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit la jumătate de kilometru de locul unde a fost amplasat campingul grupului cu care tînăra din Ialoveni a mers în excursie în locurile pitorești din regiunea satului Țîpova, raionul Rezina.

„Cadavrul a fost găsit la jumătate de kilometru de camping, într-o zonă de cascade, greu de străbătut”, a declarat Cavcaliuc.

Întrebat despre grupul căruia i s-a alăturat Irina Cacealova, tînăra găsită moartă, șeful adjunct al IGP a declarat că ”majoritatea persoanelor au fost audiate”. Totodată, victima și-a lăsat toate lucrurile personale în cort, nu și-a luat cu ea nici măcar telefonul mobil.

Tînăra a dispărut sîmbătă, în jurul orei 15.00. Căutările ei au început duminică seara. Luni, 11 septembrie, s-a alăturat căutărilor și o echipă de aproape 60 de salvatori, polițiști și chinologi.

Liliana Pușcașu, purtătorul de cuvînt al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, a precizat pentru Sputnik-Moldova că trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit marți, 12 septembrie, la ora 13:29, în apropiere de Cascada Morții din Țîpova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?