Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Chirtoacă „mînuind peria” (FOTO)

12 sep. 2017,, 14:58   Politică
3441 0

Primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, a aflat vestea despre organizarea referendumului anti-Chirtoacă la 19 noiembrie în timp ce făcea reparație acasă, la Colonița.

Acest fapt l-a menționat însuși Chirtoacă pe o rețea de socializare, postînd și cîteva fotografii în timp ce vopsea una dintre ușile de la Colonița unde se află în arest la domiciliu.

El a comentat decizia de organizare a plebiscitului privind demisia sa planificat pentru data de 19 noiembrie.

„Așadar, referendum! Vopseam astăzi ușa de la intrare, ultima ce mi-a rămas în reparația pe care o fac aici, la casa părintească, și am aflat că, pe lînga arest și suspendare, avem și referendum. Deci de azi sîntem în campanie electorală într-un fel? Înseamnă că trebuie să pot să merg să mă întîlnesc cu alegătorii sau raportul pentru 10 ani de activitate o să-l dau de aici, de pe vîrful casei de la Colonița? Bine, astăzi terminam vopsitul și la referendum revenim zilele viitoare. Dar panou electoral avem deja!” a scris Chirtoacă.

De asemenea, el și-a exprimat surprinderea că referendumul este exact în ziua cînd este omagiat și unchiul său, Mihai Ghimpu. „Este cinic sa pui referendumul de ziua de naștere a domnului Mihai Ghimpu”, a conchis acesta.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?