X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Leancă, despre candidatura lui Sturza în funcția de ministru al apărării

12 sep. 2017,, 13:33   Politică
6935 10

Iurie Leancă, președintele Partidului Popular European din Moldova (PPEM), a comentat nominalizarea lui Eugen Sturza pentru funcția de ministru al apărării.

Potrivit lui, nominalizarea vicepreședintelui partidului la o funcție atît de importantă ca cea de ministru al apărării este o responsabilitate imensă.

„Această instituție are nevoie de o reformă profundă, de modernizare și de întărirea cooperării cu partenerii strategici ai Republicii Moldova.

Am toată încrederea în Eugen și îi vom oferi tot sprijinul politic al PPEM pentru a reuși să îndeplinească aceste obiective”, a scris Leancă într-o postare pe o pagină de socializare.

Reamintim că astăzi liderul PDM, Vlad Plahotniuc, l-a desemnat drept candidat din partea coaliției de guvernare pentru funcția de ministrul al apărării pe vicepreședintele PPEM Eugen Sturza.


Potrivit procedurii, astăzi premierul urmează să-i propună președintelui candidatura acestuia spre a fi numit în funcție.

Pe de altă parte, Igor Dodon, tot într-un comentariu pe Facebook, a menționat că “nu poate accepta o asemenea candidatură, deoarece este nu doar incompetentă în domeniul militar, dar are și o experiență dubioasă în cabinetele Filat și Leancă”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?